Str. Neajlovului Nr. 78, Sect.1, Bucuresti
Tel.:/ Fax: 021/ 667.02.58 ; 021/ 667.24.49 021/ 667.37.63
Tel: 0749-199.000; Fax: 0374-091.199
E-mail:hidrotica@ines.ro;office@hidrotica.ro

DISPOZITIVE DE CONTROL POMPE CU TURATIE FIXA- PRESOSTAT ELECTRONIC- tip GENYO PLUS

Caracteristici produs
• Interfață prietenoasă
• Puncte de presiune ușor de setat – cuplare si decuplare pompa
• Trei moduri de operare
• Este posibilă funcționarea a două pompe
• Protecție pentru pompă încorporată
• Curent maxim: 16 A

Lowara Genyo plus este un presostat electronic cu un manometru digital integrat și un set complet de protecție a pompei. Poate gestiona pornirea și oprirea pompelor electrice monofazate de până la 3 CP (2,2 kW).

Trei moduri de operare (diferențial, invers și sincronizat) oferă o versatilitate extremă.

Punctele de presiune de pornire si oprire pot fi setate cu ușurință și acuratețe printr-o interfață prietenoasă.

Lowara Genyo plus include citirea instantanee a curentului, precum și protecția împotriva ciclului excesiv, protectie la functionare uscata și ciclism.

Lowara Genyo Plus este certificat WRAS pentru utilizarea apei potabile și poate funcționa în paralel cu o altă unitate pentru a controla grupurile cu două pompe.

Aplicații

Alimentarea cu apă potabilă – Genyo plus poate fi aplicat oricărui set de rapel cu 2 pompe care gestionează schimbul ciclic dintre cele două pompe și echilibrează timpul de funcționare.

Grădinărit – Genyo plus poate fi combinat cu orice pompă de suprafață (până la 2,2kW monofazat) pentru a asigura un sistem de irigare a grădinii cu presiunea corespunzătoare.

Alimentarea cu apă subterană – Genyo plus este soluția ideală, combinată cu o pompă submersibilă, pentru a asigura presiunea corectă apei subterane, furnizând toalete, mașini de spălat și alte aparate.

Specificații
• Alimentare: 1 X 115 – 230V
• Frecvență: 50 / 60Hz
• Curent maxim: 16A
• Putere maximă a pompei: 2,2kW (3HP)
• Interval de presiune pornire: 0,5-7 bar
• Intervalul de presiune oprire: 1 – 8 bar
• Clasa de protecție: IP55
• Temperatura maximă a mediului: 50 ° C

• Alimentare: 1 X 115 – 230V
• Frecvență: 50 / 60Hz
• Curent maxim: 16A
• Putere maximă a pompei: 2,2kW (3HP)
• Interval de presiune pornire: 0,5-7 bar
• Intervalul de presiune oprire: 1 – 8 bar
• Clasa de protecție: IP55
• Temperatura maximă a mediului: 50 ° C
Alimentarea cu apă potabilă – Genyo plus poate fi aplicat oricărui set de rapel cu 2 pompe care gestionează schimbul ciclic dintre cele două pompe și echilibrează timpul de funcționare.

Grădinărit – Genyo plus poate fi combinat cu orice pompă de suprafață (până la 2,2kW monofazat) pentru a asigura un sistem de irigare a grădinii cu presiunea corespunzătoare.

Alimentarea cu apă subterană – Genyo plus este soluția ideală, combinată cu o pompă submersibilă, pentru a asigura presiunea corectă apei subterane, furnizând toalete, mașini de spălat și alte aparate.

MONTAJ SI PUNERE IN FUNCTIUNE

 

REPARATII SI SERVICE

 

PIESE DE SCHIMB

 

ACCESORII

 

MONTAJ SI PUNERE IN FUNCTIUNE

Va asiguram ca toate operatiunile de montaj si punere in functiune se desfasoara rapid, pentru a limita lipsa apei potabile la locatie la minimul posibil.
O data cu vizita la locatia unde sunt instalate echipamentele de pompare vechi (pompe, grupuri de pompare) , echipa noastra de specialisti face identificarea vizuala (eticheta pompei) sau in cazul in care aceasta nu mai exista, masoara parametrii hidraulici si electrici si dimensionali ai echipamentelor de pompare(pompe, grupurii de pompare) existente.
In urma unei analize atente, se intocmeste o oferta care contine echipamentele de pompare de ultima generatie ce inlocuiesc echipamentele de pompare existente precum si o oferta de pret de montaj si punere in functiune care contine, dupa caz, costurile pentru dezafectarea instalatiei existente, transport, materiale necesare modificarii si realizarii instalatiei (vase tampon,robineti, supape de sens, fittinguri, alte materiale), manopera.
Dupa montaj si finalizarea tuturor operatiunilor realizam operatii necesare punerii in functiune (reglaje, verficari) si punerea in functiune a echipamentelor de pompare cu masurarea tuturor parametrilor de functionare a instalatiei.

REPARATII SI SERVICE IN GARANTIE SI POSTGARANTIE

Asiguram piese de schimb si lucrari de reparatii in perioada de garantie si postgarantie in atelierul
de service pentru pompe de suprafata, pompe submersibile pentru puturi, pompe submersibile pentru ape uzate, grupuri de pompare apa curata si uzata.
Pe baza informatiilor furnizate de dvs. verificam cauza posibila a defecțiunilor și condițiile de funcționare.
Pentru echipamentele furnizate de societatea noastra putem oferi:
- Mententanta si service pe baza de contract
- Kit-uri de reparatie si piese de schimb originale
- Constatare gratuita a defectiunilor
- Reparatii in atelierul propriu. Acestea constau in reparatia reparatia partii hidraulice, mecanice, rebobinari motoare, reparatii electrice pentru tablouri electrice de comanda si control.
    Reparatiile se efectueaza in baza unui deviz personalizat, aprobat in prealabil de beneficiar.
- Dupa reparatie fiecare produs este supus unui test pe standul  de proba unde se face verificarea parametrilor hidraulici, electrici si de zgomot.
- In cazul in care reparatia nu mai este rentabila, va transmitem o oferta alternatica de inlocuire cu un produs de ultima generatie cu o eficienta ridicata.
- La cererea clientului asiguram asistenta tehnica la montaj si punere in functiune pentru integrarea corespunzatoare in instalatie a noului produs. Aceasta se face pe baza unei oferte de pret intocmita spefic dupa vizitarea de catre specialistii nostri la locatie in scopul identificarii materialelor necesare.
Prin intermediul specialistilor nostri, incercam sa remediem în cel mai scurt timp posibil avariile aparute in functionarea instalatiilor de pompare, reducand la minim disconfortul cauzat.
Ne puteti contacta pentru orice informatie tehnica privind sistemele de pompare.

PIESE DE SCHIMB


Toate partile componente care alcatuiesc electropompele LOWARA se pot furniza ca piesa de schimb, chiar si dupa ce produsul este scos din fabricatie.
Pentru asigurarea unei durate de viata cat mai mare este recomandata inlocuirea periodica a pieselor de uzura cu piese de schimb originale si anume:

- Rulmenti

- Etansare mecanica

- "O" ringuri.

Toate piesele de uzura sunt furnizate de producatori cu traditi in domeniu, asigurand o functionare optima si se gasesc uzual in stocul nostru.
Livrarea acestora se face prin curierat rapid sau de la sediul societatii noastre.
Toate piesele de schimb LOWARA sunt unic identificate cu ajutorul unui cod numeric.In cazul in care nu cunoasteti acest cod, va rugam sa ne trimiteti o poza cu eticheta pompei pentru a va putea transmite un desen cu partile componente ale pompei.
Dupa corecta identificare a piesei de schimb va vom transmite oferta noastra (pret, termen de livrare).Va recomanda ca, in cazul in care aveti un produse defect, sa il trimiteti la sediul nostru pentru constatare gratuita si eventuala reparatieReparatia consta in reparatia reparatia partii hidraulice, mecanice, rebobinari motoare, reparatii electrice pentru tablouri electrice de comanda si control.Reparatiile se efectueaza in baza unui deviz personalizat, aprobat in prealabil de beneficiar.

ACCESORII POMPE

Societatea noastra va poate oferi diverse accesorii mecanice si electrice necesare integrarii si automatizarii pompelor in instalatie. Astfel va putem oferi:

ACCESORII MECANICE:

- Vase hidrofor cu membrana elastica in constructie verticala sau orizontala
- Vase tampon pentru stocarea apei
- Robineti cu bila
- Robineti fluture
- Racorduri cu 5 cai
- Racorduri flexibile
- Supape de sens pentru apa curata
- Supape de sens pentru apa murdara
- Sorburi
- Manometre pentru indicarea presiunii
- Sufe sustinere
- Furtune evacuare
- Stuturi
- Tevi de legatura
- Flanse legatura, inclusiv suruburi si garnituri

ACCESORII ELECTRICE
- Cabluri electrice submersibile sau de suprafata
- Tablouri electrice de comanda, protectie si control cu releu electronic de nivel cu 3 electrozi pentru pompe submersibile de put (inclusiv 3 electrozi)
- Tablouri electrice de comanda, protectie si control cu senzor electric de nivel (plutitor electric) pentru pompe submersibile de ape murdare
- Tablouri electrice de comanda, protectie si control pentru pompe de suprafata
- Tablouri electrice de comanda, protectie si control pentru grupuri de pompare
- Presostate electromecanice pentru pornirea/oprirea pompei in functie de presiunea din instalatie
- Presostate electronice pentru pornirea/oprirea pompei in functie de presiunea din instalatie
- Condensatoare pentru pornirea electropompelor monofazice